Klantenservice

A&M Industrial Pumps levert service met een visie, om te voorkomen dat u als onze klant voor onaangename verrassingen komt te staan.

Voorafgaand aan een revisie/reparatie inspecteren wij de pomp uitvoerig en kijken vooral naar mogelijke oorzaken van defecten, de uitslag hiervan communiceren wij met u. Hierdoor weet u in de toekomst storingen of defecten te voorkomen en uw pomp met de minst mogelijke zorg en kosten in bedrijf te houden.

In onze goed uitgeruste werkplaats maken onze gekwalificeerde techniekers altijd gebruik van de hoogst mogelijke kwaliteit onderdelen. En belangrijk, bij noodgevallen bieden wij een snelle respons. Uiteraard kunt u ervan op aan dat een bij ons gereviseerde pomp weer 100% betrouwbaar inzetbaar is!

Procedure herstellingen

Hieronder vindt u het adres waarnaar u de te repareren pompen/dempers mag sturen (na goedkeuring reinigingscertificaat).

Holland Air Pumps BV
De Scheper 260
5688 HP OIRSCHOT
NEDERLAND

De procedure voor de reparatie van een pomp/demper is als volgt:

1. U vult het reinigingscertificaat als bijlage in voor elke defecte pomp/demper en stuurt deze naar ons terug (geen ingevulde reinigingsverklaring = geen reparatie).
2. Nadat wij goedkeuring hebben gegeven voor verzending, stuurt u uw pomp op naar bovenstaand adres en brengen wij het administratieve gedeelte in orde. Zorg wel dat de pomp/demper leeg en volledig gereinigd is, anders wordt deze teruggestuurd.
3. Onze collega’s in Nederland kijken de pomp/demper na en stellen een bestek voor de reparatie op dat A&M aan u doorstuurt.
5. Van zodra wij uw goedkeuring (met bestelbon) hebben, wordt de pomp/demper gerepareerd en weer naar u opgestuurd.
5. Administratief gedeelte en facturatie verloopt allemaal via A&M Industrial pumps.

Naast service aan WILDEN en ALMATEC pompen wordt er ook service geleverd aan concurrerende merken pompen, zodat u meerdere service opdrachten door 1 partner kan laten uitvoeren.

Downloads

Reinigingsverklaring NL: word versie / pdf versie

Reinigingsverklaring FR: word versie / pdf versie

Wat kunnen wij voor u betekenen?


Bent u benieuwd hoe onze membraanpompen van betekenis kunnen zijn voor het presteren van uw bedrijf?

Contact