Het bedrijf

Amerikaanse wereldspeler die actief is in 37 vestigingen in 15 landen met zo’n 4000 medewerkers.

 

chromealoy2

Het product

Klant is gespecialiseerd in reparatie, vervaardiging en coating van vliegtuigonderdelen voor alle grote luchtvaartmaatschappijen, fabrikanten van vliegtuigmotoren en bedrijven die zich toeleggen op de revisie ervan.

Het productieproces

Om de machines en filters die gebruikt worden voor de revisie van gasturbines en vliegtuigmotoren optimaal en veilig hun werk te laten doen, is één ding essentieel: een betrouwbare en continue aanvoer van koelvloeistof.

De pomp

In het verleden werd gekozen voor de WILDEN Original T-serie maar door de steeds strenger wordende eisen bij het gebruik van perslucht en het belang van meer efficiëntie en lagere productiekosten werd het persluchtverdeelsysteem geoptimaliseerd door de inbouw van de Pro-Flo SHIFTTM . Met succes, want het persluchtverbruik werd aanzienlijk gereduceerd en de productie is er nog veiliger, stiller en efficiënter op geworden. Door 8 pompen te voorzien van het energiezuinige Pro-Flo SHIFT™ systeem is een jaarlijkse besparing van € 11000 gerealiseerd en werd de investering binnen één jaar terugverdiend. ‘De investering in de aanpassingen van onze Wilden pompen in één jaar terugverdiend.’

Offerte


Bent u geïnteresseerd in één van onze pompen?

Offerte aanvragen